ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Δημιουργούμε εμπειρίες.
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κατασκευάζουμε τα όνειρά σας με πάθος και ακρίβεια.

Our Services

Γιατί εμας;

Η Βασική αρχή που καθοδηγεί την εταιρία μας είναι η υπευθυνότητα. Καθώς αναλαμβάνουμε τα έργα μας, δεσμευόμαστε να τηρούμε υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και να προσφέρουμε λύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα είναι η εγγύηση για ένα ανώτερο αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Στο πυρήνα της φιλοσοφίας μας βρίσκεται η απόλυτη δέσμευση προς τους πελάτες μας. Κατανοούμε ότι κάθε έργο αντιπροσωπεύει τα όνειρα και τις ελπίδες σας, και επενδύουμε τον χρόνο και την ενέργεια που απαιτούνται για να τα πραγματοποιήσουμε με επιτυχία. Σας παρέχουμε όχι μόνο ένα σπίτι, αλλά μια σταθερή βάση για μια άνετη και ευτυχισμένη ζωή

Image
Image
ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

Η άριστη τεχνογνωσία μαζί με την άρτια τεχνική κατάρτιση των στελεχών αλλά και των συνεργατών της, είχε σαν αποτέλεσμα τηνυλοποίηση έργων με χαρακτηριστικά γνωρίσματα, που την κατέστησαν γνωστή στο χώρο, όπως:

 

 

Απόλυτη αξιοποίηση των τ.μ. του κάθε διαμερίσματος χωρίς «χαμένους χώρους»
Ποιότητα των κατασκευών με αξιοθαύμαστη ανθεκτικότητα στην πάροδο του χρόνου
Εργονομία των χώρων
Αftersales δυναμική των κατασκευών
Αρμονία μεταξύ αρχιτεκτονικής και πρακτικότητας, τόσο στο κτίριο όσο και σε κάθε διαμέρισμα χωριστά
Συνεχής και αδιάκοπη επίβλεψη των έργων

Είμαστε εδώ για εσάς

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να χτίσετε το μέλλον σας. Είμαστε εδώ για εσάς, γιατί κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για να κάνουμε κάτι υπέροχο.

Η Maison Investment Group - M.I.G Κατασκευαστική ΕΕ έχει ως στόχο την παράδοση κατοικιών με άρτια κατασκευή, λειτουργικότητα, σαφή προσπάθεια ένταξης των κατασκευών στον περιβάλλοντα χώρο, στις απαιτήσεις της ζωής και της εποχής, με σεβασμό στους οικοδομικούς κανονισμούς & στους ηθικούς κώδικες των ανθρωπίνων σχέσεων. 

GET IN TOUCH

697 2277.446

info [at] migkataskevastiki.gr

Ηλιοδώρου 12, Λάρισα