Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Μια κατασκευαστική εταιρεία με όραμα.
Σκοπός μας είναι, το σπίτι των ονείρων σας! 

WELCOME

We turn your dreams into reality

Η Maison Investment Group - M.I.G είναι περισσότερο από μια κατασκευαστική εταιρία. Είναι μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών που δεσμεύονται να δημιουργούν κατοικίες υψηλής ποιότητας, όχι μόνο σε επίπεδο κατασκευής αλλά και σε συνδυασμό με το περιβάλλον και τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής.

Κάθε έργο που υλοποιούμε είναι μοναδικό, σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα για να προσφέρει μια εμπειρία ζωής που υπερβαίνει τις προσδοκίες. Αποδίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ολοκλήρωση κατοικιών που αντικατοπτρίζουν τον σεβασμό μας προς το περιβάλλον, με χρήση πράσινων τεχνολογιών και βιώσιμων υλικών.

Πέρα από την τεχνική επάρκεια και την αισθητική ποιότητα, στο επίκεντρο της δράσης μας είναι ο σεβασμός και η αυστηρά εφαρμογή στους οικοδομικούς κανονισμούς, παράλληλα δίνουμε έμφαση στην ηθική και την αμετακίνητη αξία των ανθρώπινων δεσμών.

 

Image
Image

8

PROJECTS COMPLETED

62+

HAPPY CUSTOMERS

40+

Years Experince

6

YEARS IN HOME CONSTRUCTION

Κάθε έργο μας είναι μια υπόσχεση για ποιοτική κατοικία, για έναν χώρο που συνδυάζει την αρτιότητα και την άνεση με την αειφορία και τον σεβασμό προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους.
Στη M.I.G, δεσμευόμαστε να δημιουργούμε όχι απλώς κατοικίες, αλλά κομψά και λειτουργικά σπίτια που αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας για την ποιότητα και την ανθρώπινη διαβίωση.

Η Maison Investment Group - M.I.G Κατασκευαστική ΕΕ έχει ως στόχο την παράδοση κατοικιών με άρτια κατασκευή, λειτουργικότητα, σαφή προσπάθεια ένταξης των κατασκευών στον περιβάλλοντα χώρο, στις απαιτήσεις της ζωής και της εποχής, με σεβασμό στους οικοδομικούς κανονισμούς & στους ηθικούς κώδικες των ανθρωπίνων σχέσεων. 

GET IN TOUCH

697 2277.446

info [at] migkataskevastiki.gr

Ηλιοδώρου 12, Λάρισα