ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

Η εταιρεία M.I.G Κατασκευαστική, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και στόχο την κάλυψη των αναγκών σας, διαθέτει μια σειρά από εξαιρετικές κατασκευές για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.
Διαμερίσματα διαφόρων τετραγωνικών και υψηλών προδιαγραφών στη Νέα Πολιτεία, σας περιμένουν για να κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Κατασκευές, τέλειας αισθητικής και μέγιστης ασφάλειας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία χρειάζεστε
Κάντε αγορά ακινήτου με στόχο τη καλύτερη εμπειρία διαμονής σε αυτό και εξασφαλίστε την επένδυση σας.

Θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο που αντικατοπτρίζει πραγματικά τον τρόπο ζωής σας;

Η M.I.G Κατασκευαστική είναι σε θέση να το παρέχει σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Τα ακίνητά μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις τελευταίες τάσεις της αγοράς και ταιριάζουν με το απαιτητικό στυλ των πελατών μας και πάντα με μια επένδυση αξίας χρήματος.

H ποιότητα καθορίζει τα πάντα!
Για τους πελάτες που επενδύουν στην M.I.G Κατασκευαστική , αυτό που έχει σημασία είναι η ποιότητα ενός ακινήτου καθώς και η τοποθεσία και ο σχεδιασμός του. Ως εκ τούτου, τα έργα μας, γίνονται από έμπειρους αρχιτέκτονες και μηχανικούς με ένα αυστηρό σύστημα εποπτείας

 

Μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής

Μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής

3 όροφη Μεζονέτα πολυτελούς κατασκευής

ag2

 

ag3

Client

Date

22 February 2018

Tags

Μεζονέτα

Η Maison Investment Group - M.I.G Κατασκευαστική ΕΕ έχει ως στόχο την παράδοση κατοικιών με άρτια κατασκευή, λειτουργικότητα, σαφή προσπάθεια ένταξης των κατασκευών στον περιβάλλοντα χώρο, στις απαιτήσεις της ζωής και της εποχής, με σεβασμό στους οικοδομικούς κανονισμούς & στους ηθικούς κώδικες των ανθρωπίνων σχέσεων. 

GET IN TOUCH

697 2277.446

info [at] migkataskevastiki.gr

Ηλιοδώρου 12, Λάρισα